Главная / Ремонт своїми руками / Догляд за кухнею

Догляд за кухнею

12 порад як продовжити свіжість продуктів

Зміст 12 нюансів зберігання продуктів в холодильнику Реклама Дієтологи кажуть, що проблема харчування багатьох людей полягає не в тому, що вони купують недостатньо овочів і фруктів, а в тому, що вони не встигають з’їдати їх до того, як вони зіпсуються. Згідно зі статистикою, 25-30% куплених продуктів викидається нами у відро …

Подробнее »

Як відмити духовку від жиру і нагару – 5 способів з фото і відео

Зміст Спосіб 1. Перевірений Спосіб 2. Швидкий Спосіб 3. «Важка артилерія» Спосіб 4. Ефективний Спосіб 5. Простий Реклама У цьому матеріалі ми розповімо про 5 способів, як відмити духовку від застарілого жиру, нагару і пригорілого цукру максимально швидко, легко і в домашніх умовах. Спосіб 1. Перевірений Цей народний рецепт гарний …

Подробнее »

Як правильно зберігати мед – правила в 7 питаннях і відповідях, а також 5 ідей декору банок

Зміст Питання 1. Скільки можна зберігати мед? Питання 2. Кристалізація – показник поганої якості? І що робити, якщо мед закристаллизовался? Питання 3. Як зберігати мед у домашніх умовах в невеликій кількості? Питання 4. Чи можна зберігати мед у холодильнику? Питання 5. Як організувати тривале зберігання меду? Питання 6. Як зберігати …

Подробнее »

Усуває засмічення в раковині на кухні – 8 простих способів прочищення

Зміст Перша допомога від засмічень – 6 простих способів Коли народні способи не допомагають Рекомендації по очищенню пластикових труб І трохи про профілактику Реклама Використовуючи предмети домашнього вжитку та деякі засоби з аптечки або кухонного шафи, ви можете швидко і легко прочистити раковину кухні від засмічення, не витративши ні копійки. …

Подробнее »

Як зберігати олію (соняшникова, оливкова, лляна, вершкове і кокосове)

Зміст Як зберігати рослинні олії (оливкова, лляна, соняшникова) Як зберігати кокосове масло Як зберігати вершкове масло Реклама У всіх видів масел, починаючи з оливкової і закінчуючи кокосовим і вершковим, є всього 4 ворога: Світло; Тепло; Кисень; Різкі перепади температури. Під їх впливом масло окислюється, гіркне, втрачає свій смак, аромат і …

Подробнее »